marți, 27 august 2013

+ Curs de limba engleza online gratuit

Gramatica de faţă îşi propune să ofere mai mult decât un simplu set de reguli gramaticale ale limbii engleze, iar prin metoda originală de prezentare să ajute în crearea unui sentiment de siguranţă în ceea ce priveşte corectitudinea gramaticală în exprimare. 
Numai în acest fel adulţii pot scăpa de un sentiment de inhibiţie cu care au rămas, probabil din şcoală. Realitatea, situaţiile reale de exprimare de la care se porneşte conferă originalitate.
Se continuă cu exemple, modele şi explicaţii gramaticale menite să conducă la stăpânirea unui aspect gramatical al limbii engleze. Atenţie! 
Nimic nu se pierde! Fiecare aspect gramatical este însoţit de cel puţin un exerciţiu astfel încât punerea în practică să conducă la o finalitate pe termen lung a stăpânirii acelui aspect gramatical. 
Cel care studiază are de asemenea cheia exerciţiului la sfârşit. Multitudinea de exerciţii comparative variate sunt menite să sprijine înţelegerea elementelor teoretice prin aplicaţii practice. Citind această lucrare, veţi fi confruntat cu probleme de gramatică şi de vocabular, veţi descoperi în ce măsură puteţi formula idei, vă puteţi exprima corect şi coerent în limba engleză şi veţi afla care sunt aspectele care vă creează dificultăţi. Modelul vă va însoţi la tot pasul. La sfârşitul cărţii aveţi un model de verb conjugat la timpurile modului indicativ. 
De asemenea aveţi şi o fişă cu regulile de formare a timpurilor, la afirmativ, negativ şi interogativ. Autenticitatea exerciţiilor propuse oferă o structurare a cunoştinţelor în seturi grupate pe probleme gramaticale. Scurte prezentări teoretice şi o serie de exemple însoţesc aceste seturi de exerciţii. Acestea vin să ilustreze tiparele structurale de bază ale limbii engleze. Deoarece va trebui să folosiţi din când în când dicţionarul, veţi avea ocazia să vă îmbogăţiti substanţial cunoştinţele de vocabular. Timpul pe care sunteţi dispus să îl alocaţi este bine distribuit pe probleme gramaticale. 
Nu vă ia mai mult de 10 minute să parcurgeţi un aspect gramatical. Intuiţia dumneavostră va funcţiona foarte bine în stăpânirea corectă a gramaticii. 
Conştiinciozitatea vă va fi răsplătită printr-un rezultat excelent la testul final propus la sfârşitul cărţii care oferă 150 întrebări asupra cunoştinţelor de gramatică şi de vocabular. 
Rezolvarea testului vă va da cu siguranţă o imagine satisfăcătoare asupra stadiului la care aţi ajuns în însuşirea limbii engleze. Atingerea obiectivului dumneavoastră este scopul principal al acestei cărţi care vă pune la dispoziţie într-o formă concisă şi accesibilă, informaţiile necesare pentru a putea folosi limba engleză corect din punct de vedere gramatical şi pentru a asigura acurateţea şi nuanţarea atât de necesare în comunicare prin intermediul oricărei limbi.>>> Accesati linkul de mai jos, pentru a citi cartea <<<


5 comentarii:

 1. putem citi undeva si carti in engleza? Ai vreun link?

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Spune-mi ce carte vrei in limba engleza, iar eu o postez.

   Ștergere
 2. Spune-mi ce carte vrei in limba engleza, iar eu o postez.

  RăspundeţiȘtergere
 3. ai cartea engleza fara profesor scrisa de Leon Levitchi si Dan Dutescu?

  RăspundeţiȘtergere

Spuneti-va parerea !!

TOATE materialele de pe Cărți Online Gratuite sunt materiale GRATUITE adunate/stranse de pe internet. În nici un caz hostate sau încărcate de către membrii acestui blog.
Echipa CARTI ONLINE GRATUITE nu va fi trasă la răspundere pentru aceste materiale.
ÎN CAZUL ÎN CARE EXISTA DOCUMETE CARE ÎNCALCĂ DREPTURILE DE AUTOR VA RUGAM SA NE ANUNŢATIPRINTR-UN E-MAIL COMPLETIND FORMULARUL DE PE ACEASTA PAGINA SAU FOLOSIND E-mail-ulSEBIANDREI28@YAHOO.COM SAU PE FACEBOOK ! IAR ACESTE CARTI VOR FI STERSE DEFINITIV DE PE BLOG.