Despre noi!


Bine aţi venit pe blogul Cărti Online Gratuite
Va uram liniste si pace sufleteasca pentru a va bucura de blog-ul nostru la maximum!!

Blog-ul a fost lansat cu scop informativ prin care site-ul nostru va oferă o varietate de cărţi în format electronic. Căutăm pe internet  site-uri ce oferă /hostează diverse cărti scrise în română pe care le postam aici  pentru a vă fi mai uşor să găsiti ce căutați, nimic mai mult. Echipa noastra NU hosteaza/încărcă aceste cărți.
Cărti Online Gratuite în nici un caz NU promovează pirateria sau descărcarea ilegală a fișierelor, chiar dar din contra o combate.

REAMINTESCTOATE materialele de pe Cărți Online Gratuite sunt materiale GRATUITE adunate/stranse de pe internet. În nici un caz hostate sau încărcate de către membrii acestui blog.
Echipa CARTI ONLINE GRATUITE nu va fi trasă la răspundere pentru aceste materiale.
ÎN CAZUL ÎN CARE EXISTA DOCUMETE CARE ÎNCALCĂ DREPTURILE DE AUTOR VA RUGAM SA NE ANUNŢATI PRINTR-UN E-MAIL COMPLETIND FORMULARUL DE PE ACEASTA PAGINA SAU FOLOSIND E-mail-ul SEBIANDREI28@YAHOO.COM SAU PE FACEBOOK !  IAR ACESTE CARTI VOR FI STERSE DEFINITIV DE PE BLOG. 

Va multumim pentru intelegere si atentie!5 comentarii:

 1. Daca cumva gasiti si celelalte volume de la chimie perfecta va rog postatile o ador pe Simone Elkeles si va ador blogul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iti multumesc pentru aprecieri ai aici volumul 2 iti urez sa ai o zi frumoasa!
   http://carti-online-gratuite.blogspot.ro/2013/07/cititi-cartea-legile-atractiei-volumul.html

   Ștergere
 2. O carte superba este si Nu plange sub calr de luna de Heather Davis. V-as fi recunoscatoare daca ati posta si aceasta carte impreuna cu volumul 2 al seriei Uneori sub clar de luna. Multumesc foarte mult!

  RăspundețiȘtergere
 3. M-as bucura nespus de mult daca as gasi si cartea Doamna din Vest de howard

  RăspundețiȘtergere
 4. Unde pot gasi volumul 2 din The Vampire Diaries

  RăspundețiȘtergere

Spuneti-va parerea !!

TOATE materialele de pe Cărți Online Gratuite sunt materiale GRATUITE adunate/stranse de pe internet. În nici un caz hostate sau încărcate de către membrii acestui blog.
Echipa CARTI ONLINE GRATUITE nu va fi trasă la răspundere pentru aceste materiale.
ÎN CAZUL ÎN CARE EXISTA DOCUMETE CARE ÎNCALCĂ DREPTURILE DE AUTOR VA RUGAM SA NE ANUNŢATIPRINTR-UN E-MAIL COMPLETIND FORMULARUL DE PE ACEASTA PAGINA SAU FOLOSIND E-mail-ulSEBIANDREI28@YAHOO.COM SAU PE FACEBOOK ! IAR ACESTE CARTI VOR FI STERSE DEFINITIV DE PE BLOG.